gallery/drawing43

Steeds meer bedrijven zien het nut van het ondersteunen van de vitaliteit van hun personeel, en daarmee ook de vitaliteit van het bedrijf. Introductie van beweging, stoelmassages en fruit zijn veelgehoorde maatregelen in het kader van vitaliteitsplannen.

 

 

 

Na een 3 jarige periode van tafelmassages (dus geen stoelmassages maar liggende massages) bij een groot bedrijf hebben wij gemeten dat onze vorm van massage een grote impact heeft op de vitaliteit en stressreductie van de deelnemende werknemers. 

 

Wij reserveren 30 minuten per individu, we bieden een verwarmde massagetafel waar de deelnemer op kan liggen en de keuze in nek/rug/schoudermassage en ontspanningsmassage. We werken direct op de huid, dus niet over de kleding zoals bij stoelmassages. Dit maakt de massage veel doeltreffender en intenser. 

gallery/dedsaded
gallery/giguk

Bedrijfsmassage

Stress 

Doelen

Elk bedrijf heeft zijn eigen redenen en doel met het aanbieden van de massages.

Wij bieden ontspanning en preventieve zorg, sturen door wanneer nodig en geven uw personeel het gevoel van echte wellness tot diepe spiermassage.

En qua prijzen zitten wij op hetzelfde niveau van de aanbieders die stoelmassages aanbieden.

Als u specifieke doelen heeft is dit altijd vooraf te bespreken. 

Bedrijven en werknemers hebben steeds meer te maken met flexplekken (waardoor vaak een verkeerde houding), re-organisaties (waardoor meer druk en stress) en regelgeving (waardoor meer uren achter de pc voor documentatie en meer stress).

De gevolgen van deze druk en stress zijn o.a. uitval van personeel, acute of chronische klachten die verergeren etcetera.

 

Door een goede balans van gezonde spanning en ontspanning te bieden op de werkplek ontstaat er waardering voor de werkgever en ruimte om weer op te laden op de werkplek.

 

Bovendien is de drempel om je te laten masseren op de werkplek vele malen lager dan wanneer de werknemer dit in zijn privé tijd moet organiseren. Wij horen echt vaak terug dat de werknemer het ook juist daarom zo waardeert!